Pivot Points

Pivot Points zijn een populair instrument dat wordt gebruikt door daghandelaren. Pivot Points gebruiken gisteren prijsactie aan potentieel belangrijke prijs gebieden te bieden vandaag. Daarom handelaren draaien de berekening ’s nachts of in de ochtend om zich te voorzien van de Pivot Points voor de komende zitting. Dat maakt Pivot Points een “voorspellende” indicator, vergelijkbaar met Fibonacci of Fibonacci Extensions . Er zijn een aantal toepassingen en grafiek platforms die de Pivot Points voor u berekenen, maar we gaan door de basis berekening ook.

pivot Points

Pivot Points zijn een dag trading tool, en daarom meestal toegepast op termijnen van 15 minuten of minder (1-min, 5 min, etc) in kaart te brengen. De Pivot Point niveaus van dag tot dag, maar niet veranderen in de loop van de dag.

Er zijn meestal 5 lijnen met behulp van Standard Pivot Points (let op, door de jaren heen een aantal Pivot Point variaties zijn ontwikkeld). Alle berekeningen zijn gebaseerd op Test en ervaringen de laatste beursdag.

  • Pivot Point (P) = (hoog + laag + sluiten) / 3
  • Ondersteuning 1 (S1) = (P x 2) – hoog
  • Ondersteuning 2 (S2) = P – (hoog – laag)
  • Weerstand 1 (R1) = (P x 2) – Laag
  • Resistance 2 (R2) = P + (hoog – laag)

Figuur 1 toont hoe deze worden toegepast op een grafiek.

Figuur 1. Pivot Points Toegepast op Apple (AAPL) – 5-minuten grafiek

Bron: Thinkorswim

Zoals het voorbeeld laat zien, soms een aantal van de niveaus niet relevant zijn, aangezien de prijs niet eens in de buurt hen.In dit geval is de prijs opent aan u op de hoogte de Pivot (P) en snel daalt, niet verplaatsen in de richting R1 en R2.

Tolken Pivot Points

Pivot (P) een context voor de dag. Wanneer de prijs hoger is dan P het toont kracht. Wanneer de prijs lager is dan P toont zwakte. In figuur 1 daalt de prijs lager is dan P direct na de open, het tonen aanvankelijke zwakte. Dit zette een dalende toon en gaf aan dat de handelaren meer geneigd zijn om short posities (kopen van puts) neemt u moet zijn. De prijs zal niet altijd blijven aan één kant, maar kruisen boven Ziehier of beneden nog geeft sterke of zwakke respectievelijk.

Als de prijs kruisen onder P, het eerste doel is S1. Als de prijs blijft het volgende doel dalen is S2.

Als de prijs boven P kruist, het eerste doel is R1. Als de prijs blijft om door te gaan de volgende is R2.

Aanvullende Scharnierpunten kunnen ook worden toegevoegd, zoals R3 en S3 nog meer niveaus kijken maken.

S1 en S2 kan ook fungeren net als normaal ondersteuning. Als de prijs S1 en S2 bereikt en stopt, kunnen de handelaren op zoek naar de handel setups of patronen die een bounce te duiden, en neem dan een long positie als de prijs stuitert het steunniveau. Typisch handelaren wachten op de prijs om te pauzeren en stuiteren, en niet gewoon aannemen dat deze niveaus zal fungeren als http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ ondersteuning.

In figuur 1 is de prijs toont geen respect voor S2, en blijft maar dalen. Wanneer dit gebeurt is er sprake van zwakte, en daarom wordt niet gebruikt als een kans om long te gaan (kopen gesprekken).

De prijs doet kraam op S1, en misschien kunnen sommige handelaren hebben dit gezien als een bullish teken. Maar met de algemene vaart naar beneden, en geen sterke bewegingen hoger, zelfs hier handelaren zouden meer geneigd zijn om te zoeken naar short posities (kopen puts) dan kijken voor longs zijn.

R1 en R2 handelen op dezelfde manier. Ze bieden gebieden van mogelijke weerstand. Als de prijs heeft bereikt en stopt deze tijdens een weerstand gebied, kunnen de handelaren op zoek naar de handel signalen om short te gaan (kopen puts) eenmaal de prijs respect voor de weerstand niveau heeft aangetoond. Denk niet dat de weerstand zal houden, in plaats van te wachten voor de prijs te respecteren en een trade-signaal.

Figuur 2. R1 en R2 Acteren als Resistance In GE – 5 minuten grafiek

Bron: Thinkorswim

Final Word

Pivot Points kan een nuttig instrument voor het meten van de intra-day momentum en het verstrekken van een aantal potentieel belangrijke gebieden die handelaren kunnen optiesonline gebruiken om de handel signalen te filteren zijn. Veronderstel niet te weten wat de prijs zal doen op een scharnierpunt. Je moet kijken naar de prijs actie , zodat u snel kunt handelen wanneer signalen materialiseren in de buurt van deze niveaus.