Bear’s strategie

Iemand van jullie die mij kennen en mijn schrijven zal weten dat een van mijn favoriete dingen om te doen is surfen op het web op zoek naar interessante binaire opties producten, diensten, signalen en strategieën. Vaker wel dan niet wat ik vind is niet de elektriciteit die nodig is om de servers van www.optiesonline.com stroom veel minder van uw tijd of de mijne, maar soms wat ik vind is een echt juweeltje waard. Zo veel als ik geniet bashing een scam Ik hou ook van iemand die ik denk dat is eigenlijk het toevoegen van waarde aan de binaire opties gemeenschap tout.

Het is niet altijd eenvoudig om een nieuwe binaire opties website niet meer, want ik heb gedaan dit zo lang. Het kan een aantal echt creatieve zoekopdrachten naar opdagen iets nieuws en vandaag heb ik me gericht op betrouwbare binaire opties strategieën. Onder de returns waren berichten geplaatst op websites als degene die u nu leest en anderen die ik schrijf voor.Er waren ook enkele scammy bezoek website websites die ik heb gezien in het verleden en een paar niet eens moeite waard de tijd te dekken. Een die mijn oog voor zijn naam zoveel als iets anders was UncleBear.com gevangen. UncleBear.com, zoals je misschien al geraden, is een website gewijd aan bearish strategie.

Wat is de strategie UncleBear.com

Voor alle duidelijkheid, UncleBear.com is een affiliate marketing website, maar niet een die ik een oplichterij zou noemen. Ja, ze zou willen dat u zich aanmeldt met hun aanbevolen makelaar, maar zo zou elke andere legitieme blogger. Net als ik en net als BONET, ze vereisen geen teken up, registraties, creditcard of andere informatie, omdat ze vrij hun strategie te geven voor iedereen te zien. De strategie is gericht op punten van de markt omkeringen detecteren en werkt net zo goed voor bullish inzendingen als hier voor degenen bearish. De transacties worden gemaakt met behulp van hoog / laag of bel / put soort binaire opties wanneer de prijs van het actief is op een niveau van steun of weerstand. Deze gebieden van steun en weerstand worden voorspeld door het draaipunt rekenmachine en vervolgens bevestigd door de prijs actie en meer in het bijzonder kandelaar patronen.

De strategie richt zich op vier types van de fundamentele kaars patronen die kunnen worden gevonden in zowel bullish en bearish formaties. Dit zijn de Doji Stars, Haramis, Engulfing Patronen en Pin Bars. Pin Bars zijn eigenlijk een formatie van standaard OHLC charts, maar lijken op een soort doji ook wel een vallende ster of een hamer, afhankelijk van waar het vormt.Uncle Bear probeert http://www.optiesonline.com/anyoption/ niet aan handelaren te beperken tot zijn makelaar, 24option, of MT4 maar hij doet suggereren deze als goede keuzes. Elke draaipunt rekenmachine plug-in voor MT4 zal werken, of welke draaipunt indicator is beschikbaar in de grafieken die u gebruikt. Fibonacci en andere vormen van steun / weerstand analyse kan ook worden vervangen als u verkiest. Bij gebruik van de standaard draaipunt indicator beschikbaar op de meeste grafiek pakketten zullen er 7 niveaus, inclusief 3 steunen, 3 weerstanden en 1 centraal “pivot” niveau weer te geven. Deze zijn nu streefwaarden voor potentiële inzendingen.

Het draaipunt lijnen worden gebruikt als doelwit in te zoeken naar signalen. Wanneer de prijzen van activa benaderen één van de lijnen te wachten zorgvuldig op een signaal dat kan worden opgevolgd. Soms is de signalen zal niet omkering signalen, moeten deze ongeacht wat worden beeld genegeerd. Alleen de sterke kaars signalen moeten worden opgevolgd. Dit kan een beetje moeilijk te doen op het eerste, zeker voor een newbie, maar met enige oefening kan worden. De truc is om te wachten op patronen te voltooien voordat het invoeren van een handel. Gewoon omdat de prijzen van activa zijn op één van de lijnen, en het maken van wat eruit ziet alsof het signaal zou kunnen zijn, betekent niet dat het is een tot deze is voltooid.Zodra een signaal wordt bevestigd handel kunnen worden ingevoerd op een nieuwe test van steun of weerstand, zoals het geval kan zijn.

Waar moet u op letten bij het gebruik van Uncle Bear Strategy

Ten eerste, dit is echt niet een complete strategie, maar het is een goed begin. Uncle Bear heeft uiteraard enige ervaring met de handel in en ik denk dat dat is wat er nodig is om deze strategie te laten werken. De combinatie van draaipunten en kandelaars werkt, krijg ik het, het is zeer vergelijkbaar met mijn gebruik van Fibonacci. Maar net als Fibonacci, zijn Pivot Points beter gezien als gebieden waar een signaal zou kunnen optreden, niet zal optreden. Met behulp van de PP is subjectief werk, net zo subjectief als de kaarsen zelf. Wat voor een persoon ziet eruit als een onheilspellende donkere bewolking, gevolgd door drie zwarte kraaien is niets meer dan een korte pull back naar ondersteuning voor iemand anders.Wat ik wil zeggen is, duurt het enige ervaring om alleen de handel op kandelaars en mathematisch afgeleid en de verwachte steun en belangrijk artikel weerstand lijnen. Dit is een goede strategie en een die kan worden gebouwd op, wees voorzichtig bij het beginnen en zeker gebruik maken van een demo-account voor echt geld!